Affiliate Disclaimer – Om reklamlänkar

Hej. J.O. Hansson här!

Tack för att du besöker SäkerHund.se. Här kommer lite information om hur vi använder länkar till företag på webbplatsen.

Kort version

Vi får ersättning för vissa av de länkar vi rekommenderar om du köper något hos dem länkarna leder till. Urvalet har dock inte påverkats av någon annan än oss. Tack för att du läser oss!

Lite längre version

Vårt mål är att sakerhund.se skall vara en av Sveriges bästa webbplatser om hundliv. Detta är mycket svårt att göra helt utan ersättning. Det finns massor av företag och miljoner produkter på nätet som ger bloggare och webbplatser ersättning för att rekommendera dem. Vi försöker därför bara välja de vi tycker är bra och relevanta för våra läsare. De produkter vi rekommenderar på denna sida är alltså helt vårt eget urval trots att vi ibland får ersättning. I vissa fall får vi en procentuell ersättning i de fall någon skulle följa en länk och köpa en produkt. Detta är reklamlänkar eller så kallade affiliate-länkar. Detta gäller inte alla länkar på sidan men då det kan vara svårt att veta vilka som omfattas så gör du bäst i att räkna med att det gäller alla.

Observera att vi inte tagit emot några fria produkter, tjänster eller något annat av dessa företag i utbyte mot att nämna dem på denna webbplats utöver den ersättning som utgår om någon som följer en länk skulle köpa något.

Affiliate-sammarbeten

Vi använder och samarbetar för närvarande även med affiliatenätverken Tradedoubler, Adtraction och Adrecord.

Om du har några frågor angående det ovanstående, tveka inte att kontakta mig via kontaktsidan.

Ha det gott ”and keep safe”!


 

Läs mer:

Cookies och Användarvillkor

Integritetspolicy